Современа дијагностика

Современата дијагностика со галопирачки чекори се разви во Филип Втори

Дијагностички амбуланти

Дијагностика на болеста во најкраток временски интервал

Луксузни апартмани

ВИП - третман  за време на болничкиот престој

Најсовремена клиника и илјадници извршени операции

Врвна медицинска услуга

Тимот на д-р Жан Митрев и новата болница, највисок стандард најблизу до вас, најсовремена медицинска опрема за дијагностицирање и лекување

Повикај ја нашата амбулантна кола: 15777

Новости и настани

Специјалната болница "Филип Втори" доби лиценца за генетската...

Генетскиот инженеринг и генетските достигнувања што се присутни во светот сега се достапни при дијагностицирање во Филип Втори.

Тимот на Жан Митрев и новата болница највисок стандард најблизу до вас

Современата имиџинг технологија и тимскиот пристап кон здравствениот проблем на секој пациент кој ке дојде Специјалната болница му обезбедува навремена дијагноза и право решение на здравствениот проблем

Статистика

157.711
Трансторакални ехокардиографии
17.268
Инвазивни процедури
17.700
Кардиоваскуларни операции

Влезете во новата болница „Филип Втори“